یکشنبه، اسفند ۳۰، ۱۳۸۳

سالی که هیچ کس پاخگو نبود

عمو نوروز امسال بی سر و صدا وارد خانه های ایرانی شد.بی آن که ورودش با با شلیک توپ اعلام کنند آمد و سالی جدید را همراه آورد.سالی که شاید بیش از دیگر سال ها سخت باشد.
بر طبق رسمی که چند سالی است در ایران مرسوم شده هر سال به نامی انتخاب می شود. سال 83 نیز سال پاسخگویی مسوولان بود که بنا بر گفته رهبر ایران این امر حقق شده.البته از حق نباید گذشت که پاسگویی در مقابل انجام وظایف محوله است؛ اما زمانی که حتی وزرای محترم از وظایف خود و گاهی قلمرو مسوولیت خود بی خبرند، انتظار پاسخگویی محال است.
نمونه این بی خبری را می توان زمانی است که از هریک سوال می پرسی و می گوید به من ارتباطی ندارد.آری وضعیت میوه شب عید ارتباطی با وزارت کشاورزی ندارد و افزایش قیمت ها و کنترل آن نیز به وزیر بازرگانی مربوط نمی شود
حقا که سالی نیکو بود سالی که هیچ کس پاسخگو نبود.

دوشنبه، اسفند ۱۷، ۱۳۸۳

اصولگرایانی که اصول را نمی شناسند

نمایندگان مجلس اصولگرا که از ابتدا با شعار دفاع از حقوق مرم،ممانعت از صرف هزینه های گزاف در بخش هایی که زمانی در دست اصلاح طلبان بود و اعتراض به عملکرد مجلس قبلی، بر صندلی های سبز مجلس تکیه زدند، هر روز رفتاری غیر اصولی و خارج از اخلاق یک خدمتگذار!!!مردمی از خود نشان می دهند.
نمایندگانی که به تازگی وارد فضای مجلس شده اند و هر از گاهی از شکاف عمیق طبقاتی جامعه دم می زنند،11میلیون ريال به عنوان عیدی دریافت کردند؛البته این در شرایطی است که اکثریت کسانی که نمایندگان با رای آنها به مجلس رفته اند و از امتیازات خاص بهره مند شده اند، زیر خط فقر زندگی می کنند و دیگر صورتشان با سیلی هم سرخ نمی شود.
هرچند این موضوع توسط روزنامه رسالت و کیهان که تمام بار فرهنگی و روشنگری جامعه برروی دوش آنهاست به نوعی توجیه شد که این مبلغ ناچیز در ازای زحمات چند روزه مجلس برای بررسی بودجه کشور به آنها تعلق گرفته است،اما نکته جالب این بود که زمانی که این خبر از طریق خبرنگار مجلس ایلنا منتشر شد، وی را به دزدی از کمد شخصی نمایندگان مجلس متهم کردند.
همکاران کیهان و رسالت که معتقد به پاکی تمامی اصولگرایان هستند و هرنوع انتقاد به این گروه را که خود را آماده ریاست جمهوری کرده اند برنمی تابند، خود در مراحل مختف و با هدف تنویر افکار عمومی(نه تخریب شخصیت و هتک حرمت افراد) اطلاعات شخصی و گاه محرمانه ای را منتشر کرده اند که خوشبختانه به دلیل حاشیه امنی که همیشه وجود داشته از هرگونه اتهامی مبرا بوده اند و چون کسی غیر از خودشان نمی تواند در این امور حکم صادر کند، از هر اتهامی مبرا هستند و همچنان با اعتقاد به اصولشان حرکت می کنند.

شنبه، اسفند ۱۵، ۱۳۸۳

اینجا دنیای دیگری است،وارد نشوید

اینجا دنیا ،دنیای دیگری است.با همه جا فرق دارد.اصلا انگار جزیی جدا و مستقل از این شهر است.آدم ها جور دیگری راه می روند و یک جور دیگر حرف می زنند.حتی جور دیگری خرید می کنند.
مغازه ها همه باز است و پر از مشتری.در هر مغازه چند جوان شیک پوش پذیرای مشتری ها هستند.مشتری هایی که اغلب آنها را زنان و دختران جوان و خوش پوش تشکیل می دهند.
-خانم این رنگ واقعا به چشمهای زیبای شما می یاد!این بلوز را نگاه کنید ،با اون دامن شما ست است.
اکثر مغازه روی شیشه های ویترین خود حراج زده اند اما قیمت ها چیز دیگری می گویند
مامان، مامان این شلوار خوشگله می خری؟-
زن نگاهی به قیمت شلوار می اندازد.
.جنسش خوب نیست. از اینهایی است که تا بشوری هم رنگش می ره هم خراب می شه
.زنی وارد مغازه می شود و از همان شلوار می خرد
مامان اگه جنسش خوب نیست چرا اون خانومه خرید
.نمی دونم مامان جون. بعضی ها جنس شناس نیستند.
پس شما چطوری از پشت شیشه جنس رو شناختید؟
بچه چقدر حرف می زنی الان شب می شه و ما هنوز هیچ کاری نکردیم.
بر روی تابلوی در ورودی پاساژ نوشته شده : لطفا از آوردن سگ به داخل پاساژ خودداری کنید.
مامان اینجا چی نوشته؟ هان؟
..........
مامان اینجا چی نوشته؟ هان ؟
..........
مامان اینجا چی نوشته؟ بخون دیگه چی نوشته؟
هیچی نوشته اگه قصد خرید ندارید وارد نشوید.

چهارشنبه، اسفند ۱۲، ۱۳۸۳

چوب حراج بر سر دختران ایرانی

داروغه در خواب است،پس سبک بخواب.خود را در پستوخانه پنهان کن که در این شهر دستانی سیاه هر روز در انتظار شکار تواند.دستانی که بیگانه نیستند.از همین آب و خاک و شاید از دوستان داروغه.یک روز در فجیره حراجت می کنند.روزی دبی را با وجودت رونق می بخشند و امروز کراچی را به حسن قدمت زینت بخشیده اند.داروغه خواب است؟در سایه امن حکومت اسلامی و غیرت دلیران کشور برنامه های توسعه ای کشور در سایه دنبال می شود.دختران ایرانی پس از دور ،چوب حراج برسرشان می خورد.
کارشناس ارشد مطالعات زنان:
روزانه 54 دختر 16 تا 25 ساله ايراني در كراچي خريد و فروش مي‌‏شوند
هشت هزار مكان در تهران براي شكار روسپي‌‏ها وجود دارد
يك كارشناس ارشد مطالعات زنان، گفت‌‏: بر اساس بررسي‌‏هاي كارشناسان، سهم زنان در بخش‌‏هاي مديريتي كشور تنها 2 درصد است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، محبوبه مقدم، دانشجوي كارشناسي ارشد پژوهشگري مطالبات زنان، در همايش روز جهاني زن، روسپي‌‏گري را يكي از آسيب‌‏هاي اجتماعي زنان عنوان كرد: قربانيان روسپي‌‏گري در تهران به بالاترين حد خود رسيده و مكان‌‏هايي كه به شكار انسان‌‏ها نشسته‌‏اند، فقط در تهران به هشت هزار مورد مي‌‏رسد. وي مدعي شد‌‏: روزانه 54 دختر 16 تا 25 ساله ايراني در كراچي خريد و فروش مي‌‏شوند و سر منشا اين فاجعه سياستي است كه باعث فقر و محروميت اكثريت جامعه شده است. مقدم، با اشاره به گزارش‌‏هاي مستندي كه در بعضي از مطبوعات كثيرالانشار چاپ شده، خاطرنشان كرد‌‏: اين گزارش‌‏ها گوياي دست داشتن برخي افراد ذي‌‏نفوذ در گسترش فحشاء است؛ زيرا باندهاي قاچاق كه دختران را با هواپيما به كشورهاي جنوب خليج فارس منتقل مي‌‏كنند، چگونه از اين تسهيلات برخوردار شده‌‏اند. وي افزود: تعداد دختران فراري در كشور دست كم به 300 هزار نفر مي‌‏رسد و قريب به 86 درصد دختران كه براي نخستين از منزل فرار مي‌‏كنند، مورد سوء‌‏استفاده جنسي قرار مي‌‏گيرند. مقدم، با بيان اين مطلب كه بيش از 8 ميليون زن ايراني در فقر مطلق زندگي مي‌‏كنند، خاطرنشان كرد‌‏: تعداد جوانان مبتلا به مشكلات رواني در ايران، بين 8 تا 10 ميليون نفر تخمين زده مي‌‏شود كه اكثر آنها را دختران تشكيل مي‌‏دهند. وي، با اعلام اين كه در ايران نسبت خودكشي در مقايسه با تمام كشورهاي جهان در بالاترين حد قرار داد، افزود: سالانه هفت هزار نفر خودكشي مي‌‏كنند كه بيشترشان زن هستند.اين پژوهشگر، با انتقاد از اينكه زنان در فعاليت‌‏هاي اجتماعي و سياسي نيز با وضعيت مطلوبي روبرو نيستند، اعلام كرد‌‏: بر اساس بررسي‌‏هاي كارشناسان، سهم زنان در بخش‌‏هاي مديريتي كشور تنها دو درصد است كه شايد ناشي از فقر عمومي در ايران باشد. وي، در پايان قطع‌‏نامه زنان را كه در 11 بند تدوين شده بود را اعلام كرد كه از اهم آن مي‌‏توان به ممنوع شدن تعداد زوجات, حق شركت در مسابقات ورزشي و فعاليت‌‏هاي هنري براي زنان و اينكه زنان در انتخاب لباس و پوشش خود كاملا آزاد باشند..